16. juuli 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kukkunud töömees raskelt vigastatuna haiglas

Eile kukkus Tallinnas Pärnu maantee 126 ehitatava elu- ja ärihoone ehitusobjektil kolmandalt korruselt alla töömees, kes sai üliraskeid vigastusi.

Kukkunu on 43-aastane meesterahvas. Mees viidi haiglasse ning ta seisund on väga raske.

Pealtnägija sõnade kohaselt murdus ehitusel algul üks paneel, misjärel haarats lendas lahti ja andis hoobi töömehele, kes kukkus. Kuigi politsei sõnul toimus kukkumine kolmandalt korruselt, kukkus juhtunut pealtnäinud inimese sõnul töömees hoopis teiselt korruselt alla, kirjutas Postimees.

Objekt, kus õnnetus toimus, asub Tallinna kesklinnas Kitseküla piirkonnas Pärnu maantee ja Alevi tänava nurgal. Äri- ja eluhoone esimesele kahele korrusele tulevad äripinnad, kolmandale bürooruumid ja ülemistele korrustele kortereid. Hoonele opn kavandatud suured rõdud ning bürooruumide katusele katuseaiad.

Töid alustati tänavu aprillis ning plaanitakse lõpetada 2016. aasta suvel. Hoone arhitektid on Indrek Erm ja Emil Urbel. Ehitustööd teostab Vilcon Ehitus OÜ ja müügiga tegeleb LVM Kinnisvara.

Vaata pilte sündmuspaigast siit.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785