8. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

RKAS otsib Valga Riigigümnaasiumi ehitajat

Valga riigigümnaasiumi õppehoone eskiisprojekt
Foto: RKAS
Riigi Kinnisvara AS (RKAS) kuulutas Haridus- ja Teadusministeeriumi tellimusel välja Valga tulevase riigigümnaasiumi õppehoone ehitustööde riigihanke, millele oodatakse pakkumusi kuni 29. juunini.

Riigigümnaasiumi tarvis rekonstrueeritakse täielikult Valga linnas J. Kuperjanovi tänav 10 asuv 1915. aastal ehitatud koolihoone, mida käesoleval ajal kasutab Valga Gümnaasium.

Ehitustegevusega on plaanis alustada käesoleval suvel ning kaasaegne ja õpilasesõbralik koolihoone avada 2016. aasta sügisel.

Ligi 3 200 ruutmeetri suuruse õppehoone ehitusprojekti koostasid AS Amhold ja OÜ ARC Projekt.

Haridus- ja Teadusministeerium, Valga Linnavalitsus ja RKAS on sõlminud kolmepoolse koostööleppe, mille kohaselt gümnaasiumihoone rajamist juhib RKAS, sealhulgas viib läbi kõik vajalikud riigihanked. Eesmärk on tähtaegselt ja optimaalsete kuludega ehitada õppetööks igati sobiv koolihoone, mis vastaks kehtestatud nõuetele, oleks võimalikult vastupidav ja kauakestev.

Riigihange „Valga J. Kuperjanovi tn 10 õppehoone rekonstrueerimistööd” on avaldatud riiklikus riigihangete registris, hanke viitenumber on 164078. Pakkumiste esitamise aeg on 29. juuni 2015 kell 11.00.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785