22. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko hakkab Tallinna südalinna ehitama uut äri- ja elamuhoonet

Tatari 6a aadressile tuleb uus äri ka elamuhoone
Foto: Google street view
21. mail sõlmis AS Merko Ehitus Eesti ning OÜ T6A projektijuhtimise töövõtuleping elu- ja ärihoone koos infrastruktuuri rajatistega projekteerimis- ja ehitustööde teostamiseks. Uus hoone tuleb Vabaduse väljaku lähistele aadressil Tatari tn 6a.

Leping hõlmab 7-korruselise ligikaudu 40 korteriga elu- ja ärihoone projekteerimis- ja ehitustöid koos infrastruktuuri rajatistega. Lepingu maksumus on ca 7,2 miljonit eurot ning hoone valmimine on planeeritud 2017. aasta septembrisse.

AS Merko Ehitus Eesti ehitusettevõte, mis teostab üld-, insener-, elektri-, teede- ning elamuehituse töid.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785