21. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko käivitas Paepargi korteriarenduse uue etapi

Merko Paepargi kortermajade arendus
Autor: Merko
AS Merko Ehitus on käivitanud Tallinnas Lasnamäe linnaosas asuva Paepargi korteriarenduse viienda etapi, mis hõlmab kolme kortermaja arendust.

Merko poolt arendatava Paepargi arenduse viies etapp hõlmab kolme 4-korruselist maja aadressidel Paepargi 29, 31 ja 33, millest igaühes on 19 korterit. Hoonel on B-energiamärgise. Arenduspiirkonna sissepääsuteeks ehitatakse ka Paepargi tänavat, mis valmib 2015. aasta lõpuks.

Kõikide majade arhitektiks on Erkki Ristoja ja sisearhitekt Eerik Olle.

Paepargi viienda etapi kolme hoone brutopind kokku on ligikaudu 4500 ruutmeetrit ning arendusetapi kogumaksumus ca 4 miljonit eurot.

Uued kortermajad kerkivad Paepargi Pae tänava poolsesse otsa ehk Pereparki, mida ühendab Mäepargis asuvate juba valminud majadega üle järve kulgev valgustatud jalakäijate sild. Paepargi tiigi ümbrusesse on Merko esimese kolme etapi käigus arendanud tervikliku elukeskkonna ning müünud sealses üheksas maja üle 150 korteri. Neljanda etapi raames on Merkol arenduses kolm 14-korruselist tornmaja, millest esimene valmib 2015. aasta lõpus.

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785