Autor: Tõnu Toompark • 14. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Statistika: 2014. aastal sai Tallinnas kasutusloa 1132 eluruumi

Foto: Raul Mee
Statistikaameti andmetel sai 2014. aastal kasutusloa 2756 eluruumi pindalaga 292 000 m2. Aasta oli edukas - kasutusloa saanud eluruumide arv kerkis kolmandiku võrra, nende pind 17%.

Suurim osa ehk 69% kasutusloa saanud eluruumidest ehk 1903 eluruumi asusid Harjumaal. Omakorda 41% kogu kasutusloa saanud elamufondist ehk 1132 eluruumi jäi pealinna piiresse. Tartumaa näitajad olid vastavalt 20% ja 541 eluruumi.

Maakondlikult platseerus kolmandale auhinnalisele positsioonile Pärnu maakond, kus 2014. aastal sai kasutusloa 82 eluruumi, mis moodustab kogu kasutusloa saanud eluruumide arvust 3%.

Kasutusse lubatud eluhoonete arv maakonniti

Kasutusse lubatud eluhoonete pind maakonniti, m2

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785