16. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusklubi külastus: Kuidas valmis esimene rohebüroo hoone?

Ehitusuudiste 2015 aasta ehitusklubide sari alustab külastusega esimesse Eesti rohebüroosse 4. veebruaril, kus omanik ning ehitajad tutvustavad täpsemalt kuidas hoone valmis. NB! Külastuse kohtade arv piiratud!

Ehitusuudised.ee väärtustab uusi lähenemisi ja kogemusi Eesti ehitusturul.  Sel aastal valmis Eesti esimene rohelise mõtteviisiga Sõpruse Ärimaja, kus on kasutatud unikaalseid lahendusi hoone halduskulude madalal hoidmiseks.

Kuidas sündis hoone kontseptsioon, kuidas toimus ettevalmistus, milliseid uusi lahendusi kasutati, mida õpiti ning kuidas ehitati, saab teada asjaosalistelt endilt. Tule ja kuula koos teiste ekspertidega.

NB! Ehitusklubi kohad Sõpruse Ärimaja külastusel on piiratud.

Vabu kohti hetkel 4.

                                           REGISTREERU SIIN

Mis toimub?Ehitusklubi: Kuidas valmis esimene rohebüroo hoone?

Millal?4. veebruar 2015, kell  13.00 – 15.30

Kus?

Sõpruse ÄrimajaSõpruse pst 157, Tallinn

Mis on teemaks täpsemalt?, Sõpruse 157 ehituse projektijuht

Kuidas valmis unikaalsete lahendustega rohelise mõtteviisiga ärihoonet:- milliseid kogemusi andis uudsete lahendustega hoone ehitamine?- milliseid kohalikke olusid arvestati hoone ettevalmistamisel ja ehitamisel?- millest lähtuti materjalide valikul?- milliseid unikaalseid lahendusi välja töötati?- kuidas vastas lähteülesanne saavutatule?- mida saadud kogemustest õpiti?- praktilised küsimused ja vastused.Kellele on see mõeldud?

Ehitusklubisse on oodatud nii ehitajad, projekteerijad kui ka kinnisvara arendajad.Kes räägib?

Ehitusklubis räägivad kogemustestArendaja:

Hepsor OÜ juhatuse liige Henri Laks

Ehitaja:

Mitt & Perlebach OÜ Juhatuse liige Kristjan Mitt

Veiko Šmidt

Registreerumine

Ehitusklubi kohtade arv 16 osalejat. Vabu kohti jäänud 4.Ehitusklubi hind 79 eurot +km (käibemaksuga 94,80).

                                           REGISTREERU SIIN

või saada oma sooviavaldus koos kontaktandmetega aadressile [email protected].

 

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785