Kinnisvarabüroode TOP: ärikinnisvara turul valitseb ettevaatlik optimism

Kuigi tänavu on ärikinnisvara turul olnud kasvuaasta, on selles valdkonnas tegutsevad ettevõtted tuleviku suhtes pigem ettevaatlikult optimistlikud. Nii kirjutab 8. oktoobril ilmuv Kinnisvara kuukiri, kus avaldatakse ka kinnisvarabüroode TOP.

“Ühest küljest on kõik ilus, ärikinnisvaras toimub aktiivselt nii üüri- kui ostu-müügitehinguid. Teisalt tekitab see vastakaid tundeid, kuivõrd  majanduskasv, mis seda kõike toetama peaks, on kiduravõitu. Odav laenuraha tundub olevat kinnisvaraturu hapnik. Seetõttu on väike värin hinges – kuidas edasi?” avaldas tuleviku suhtes kerget muret Colliers International Advisors OÜ tegevjuht Avo Rõõmussaar.

Loe edasi pikematl Äripäevast .

Kinnisvarabüroode edetabel ilmub 8. oktoobril kuukirjas Kinnisvara. Lisaks saab kuukirjast lugeda, kuidas leida büroopind Londoni citys ning kuidas mõjutab korterimüügi tehingute arvu langus Tallinnas üüriturgu.

Äripäeva TOPid
2014. aasta sügisel ilmuvad edetabelid on koostatud 2013. aasta majandusnäitajate põhjal. Tänavu II poolaastal ilmub 70 Äripäeva edetabelit
koondedetabel selgub kuue majandusnäitaja – käive 2013, ärikasum 2013, käibe ja kasumi kasv 2013. aastal, rentaablus ning varade tootlikkus - põhjal
kõiki Äripäeva edetabeleid saab töödeldaval kujul ja andmetega osta Äripäeva infopangast Agent http://agent.aripaev.ee

Osale arutelus

  • Heli Lehtsaar

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed