18. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn Kopli liinide tingimusi ei muutnud

Kuigi kevadine Kopli liinide ostu teine etapp piirkonna ostjat ei toonud tänu juriidilistele nüanssidele, jätkatakse uues pakkumusvoorus samadel tingmustel.

Ehitusuudiste küsimustele vastas Tallinna Linnavaraameti juhtaja asetäitja Priit Pärtelpoeg

Mida olete õppinud eelmisest luhtunud pakkumusest kevadel? Mida olete muutnud ning kuidas panustate, et seekord müük õnnestuks?

Kopli liinide müügiprojekt on suuremahuline nii ehitusõiguselt kui investeeringute mahult. Seetõttu on müügiperiood pikk ja ühekordne enampakkumise luhtumine kinnitatud müügitingimustel ei ole linnavaraameti arvates piisav põhjus tingimusi muuta.

Müügistrateegia osas on linnavaraamet konsulteerinud EASi ja RKASga.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785