17. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

RE/MAXi maakler lõi uue firma

Kinnisvarabüroode Re/MAX ja Epicenter Kinnisvara  endine maakler Karin Soome otsustas tuua turule konkurentsi ning lõi uue kinnnisvarabüroo Marknor Kinnisvara.

Marknor Kinnisvara juhataja on kutseline maakler  Karin Soome, on varem  töötanud RE/MAX Professionals´is ning Epicenter Kinnisvaras.

“Pärast teadet, et Uus Maa Kinnisvarabüroo omandas osaluse Epicenteris, oli suurepärane võimalus iseendale korraks otsa vaadata ja küsida – kas nüüd võiks olla õige hetk viia ellu ammune unistus omast kinnisvarabüroost?, “ selgitas Karin Soome uue firma loomise ajendit.

“Olen veendunud, et Eesti kinnisvaraturul on alati ruumi kõrgetasemelist ja professionaalset teenust pakkuvale kinnisvarafirmale, et olla inimestele abiks nende elu võib-olla oluliseimate finantstehingute korraldamisel,” sõnas Karin Soome, lisades, et just tipptasemel ja personaalselt kliendi vajadusi arvestav teenus on Marknor Kinnisvara trumbiks.

Soome sõnul soovib ettevõte olla erinevalt suurtest büroodest isikupäraselt paindlik,  mobiilne ja kiiresti oma klientide soovidele ja ootustele reageeriv firma.

"Usume, et just personaalses lähenemises kliendile on edukate kinnisvaratehingute võti,” ütles Soome.

Täna (17. juuni - toim) alustab ametlikult tegevust uus Eesti kapitalil põhinev kinnisvarabüroo Marknor Kinnisvara, mille eesmärgiks on pakkuda klientidele personaalset ja paindlikku ja kinnisvarateenust.

 

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785