Autor: Mariliis Pinn • 3. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leiutajateküla elustub kärbeteta

 Lottemaa teemapargi ehitus on hoo sisse saanud: majad kerkivad, parklatööd käivad, meistrid valmistavad atraktsioone. Pärnu linnapiirist seitsme kilomeetri kaugusel asuv ainulaadne teemapark avatakse 25. juulil.

„Eelmisel aastal korraldatud hankel osales kuusteist pakkkujat, huvi oli väga suur. Hanke võitis Eventus Ehitus, pakkumisega 4,3 miljonit eurot ning meie võime rahul olla, et lõpuks saame ehitada sellise Lottemaa, kus pole midagi maha kärbitud ning kõik saab olema täpselt selline nagu kunstnikud seda ette kujutavad,“ on Lottemaa Teemapark OÜ juhatuse liige Rein Malsub rahul. Teemapargi kogumaksumus on ligi 7 miljonit eurot.

Millises järgus ehitus on ja kuidas kulgeb ehitusprotsess, loe pikemalt 11. märtsil ilmuvast Äripäeva Ehituse lisast.

Kogupere teemapark Lottemaa  -Teemapark asub 17,9 ha suurusel territoorimil, koosneb kahest kinnistust (12,4 ha teemapark, 5,5 ha parkal)

- Projekti maksumus ligi 7 miljonit eurot, millest EASi toetus 4,4 miljonit eurot- Peatöövõtja Eventus Ehitus AS, ehituslepingu maht 3,4 miljonit eurot- Arhitekt Andres Orav, Architec OÜ- Omanikujärelevalve P.P. Ehitusjärelevalve OÜ- Arendaja OÜ Lottemaa Teemapark- Atraktsioone teemapargis ligi 100- Parklakohti: 600 autodele, 10 bussidele- Hoonestusõigus 35 aastaks- Avamine 25.juuli 2014- Prognoositav külastajate arv aastas 120 000-150 000- Päevas mahub parki külastama 2000 inimest

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785