20. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

    Teede- ja keskkonnaehitusfirma Greengreid OÜ otsib projektijuhti

Kandideerimise tähtaeg on 4. aprill.

 

 

 

Teeme suuremahulist alltöövõttu Eesti juhtivatele ehitusettevõtetele: Merko Ehitus AS, Nordecon AS, Lemminkäinen Eesti AS, TREF AS, Teede REV-2 AS, RTS Infraehitus OÜ. Oleme ületunud keskmise suurusega objektide hangetel iseseisvalt osalemise künnise. Ees on kasv mahus ja lepingute väärtusahelas.

Pakume tööd PROJEKTIJUHILE

TÖÖÜLESANDED:• Projektimeeskonna juhtimine

• Objektide kvaliteedi-, ajagraafikute-ja finantstulemuste juhtimine• Teede-ja alusteehituse projektide ettevalmistamine, töökavade koostamine• Tellijate- ja koostööpartneritega läbirääkimiste pidamine, kokkulepete sõlmimine• Ehitusdokumentatsiooni vormistamine

NÕUDED KANDITAADILE:

• Ehitusalane kõrgharidus (võib olla omandamisel)• Inimeste- ja resursside juhtimise oskus• Töökus ja tulemusele orienteeritus• Hea suuline ja kirjalik eneseväljenduse oskus• B-kategooria juhiluba• Valmisolek töölähetusteks Eesti piires

ETTEVÕTE PAKUB:

• Head ja motiveerivat töökeskkonda• Vastutusrikast ja arendavat tööd• Kaasaegseid töövahendeid (personaalne tööauto jne)• Motiveerivat töötasu•  Võimalust teostada suuri ja põnevaid töid, mis kestavad sajandeid ja väärtustavad meie elukeskkonda

Kontakt: Andres Kaseväli juhatuse liige

                Tel.+372 5010850                 [email protected]

CV-d ja motivatsioonikirja koos avaldatud töötasusooviga ootame kuni 04.04.2014

Tööle asumine esimesel võimalusel. Kontor Tartus Teguri 55+ objektide kontorid.

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Ehitusuudised.ee toetajad:
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785