Andres Agukas lahkub Merkost

Merko Ehitus Eesti nõukogu otsustas alates 7. märtsist kutsuda ettevõtte juhatusest tagasi seni ehitusvaldkonna eest vastutanud juhatuse liikme Andres Agukase, teatas ettevõte.

"Muudatus on osa ettevõtte juhtimisstruktuuri korrastamisest, kus tõhustatakse nii üldehitus- kui insenerehitusvaldkonna juhtimist. Andres Agukas on otsustanud peale pikaajalist edukat karjääri ettevõttest lahkuda," teatas Merko Ehitus.

AS Merko Ehitus Eesti teatel jätkab juhatus neljaliikmelisena: Tiit Roben (esimees), Jaan Mäe, Veljo Viitmann ja Alar Lagus. Tiit Robeni vastutusalaks saab lisaks ettevõtte üldjuhtimisele ka insenerehituse valdkonna juhtimine ning Jaan Mäe vastutusalaks lisaks elamuehituse ja kinnisvaravaldkonnale ka üldehitusvaldkonna juhtimine. Veljo Viitmann jätkab ehituse ettevalmistuse ning Alar Lagus finantsvaldkonna juhtimist.

Tulenevalt Andres Agukase lahkumisest muutub ka kontserni kuuluva AS Merko Ehitus Eesti tütarettevõtete AS Merko Infra ja Tallinna Teede AS nõukogu koosseis. Andres Agukase asemel määrati AS Merko Infra nõukogu esimeheks alates 7. märtsist Tiit Roben. Nõukogu jätkab kolmeliikmelisena: Tiit Roben (esimees), Veljo Viitmann ja Mihkel Mugur. Tallinna Teede ASi nõukogu jätkab peale Andres Agukase lahkumist kolmeliikmelisena: Tiit Roben (esimees), Alar Lagus ja Veljo Viitmann.

2013. aasta lõpu seisuga andis Merko Ehituse kontsern tööd 860 inimesele ning ettevõtte 2013. aasta müügitulu oli 262,7 miljonit eurot.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed