13. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aldo Dapon lahkub E.L.L. Kinnisvara juhatuse esimehe kohalt

Daponi sõnul märkis planeeritud Panorama kaubanduskeskuse protsessi peatamine tema ja ettevõtte ühe etapi lõppu, lisaks lõppeb ka aprillis Daponil tähtajaline leping. 

Uue juhi leidmiseni täidab juhatuse esimehe kohustusi ettevõtte juhatuse liige ja finantsdirektor Taavi Ojala.

„Üheksa aastat on pakkunud palju huvitavaid väljakutseid – oleme kogenud kinnisvarabuumi, nautinud majanduskasvu vilju ning näinud viimaste aastakümnete karmimat majanduskriisi. E.L.L. Kinnisvara on saanud hakkama mõlemas situatsioonis ning püsib täna majanduslikult tugeval alusel. Mul on olnud hea meel anda oma panus mastaapsete ärikinnisvaraprojektide arendusse, mis on edukad ja jätkusuutlikud ning mille toel on ettevõte tõusnud Baltikumi juhtivaks kinnisvaraarendajaks ja -omanikuks,“ ütles Aldo Dapon.

E.L.L. Kinnisvara on viimase üheksa aasta jooksul arendanud Riias Spice ja Spice Home, Leedus Vilniuses Panorama ning Šiauliais Saules Miestase kaubanduskeskused, Tallinnas Sõpruse Ärimaja ja Delta Plaza büroohooned ning Nordic Hotel Forumi.

„Tallinnasse planeeritud Panorama City kaubandus- ja meelelahutuskeskuse arendusprotsessi peatamine jaanuaris märkis ühe etapi lõppu nii minu kui ettevõtte jaoks. Tulenevalt ka juhatuse liikme lepingu lõppemisest lähiajal on õige moment edasi liikuda ja anda teatepulk üle ettevõtte järgmisele juhile uute arengusuundade väljatöötamiseks. Uut juhti ootab ees väga professionaalne ja töökas kollektiiv. Siinkohal tänan kogu E.L.L. Kinnisvara grupi ettevõtete töötajaid nende hea töö ja meeldiva koostöö eest,“ lisas Dapon.

„Nõukogu nimel tänan Aldot pikaajalise panuse eest ettevõtte arendamisse. Tema teadmised ja kogemused on aidanud meil edukalt käivitada ja arendada suuri kaubanduskeskusi Baltikumis. Ettevõtte omakapital on tema juhtimise perioodil kasvanud kolm korda ning varade maht enam kui viis korda ehk 300 miljoni euroni,“ ütles E.L.L. Kinnisvara nõukogu esimees Tõnu Toomik.

Ettevõtte nõukogu alustab lähiajal uue juhi otsimist, uue juhi leidmiseni täidab juhatuse esimehe kohustusi ettevõtte juhatuse liige ja finantsdirektor Taavi Ojala.

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785