13. jaanuar 2014

Nordecon omandas Eston Ehituse

Nordecon AS ja AS Eston Ehituse eraisikutest vähemusaktsionärid sõlmisid aktsiate ostu-müügi lepingu, millega omandas Nordecon 228 AS Eston Ehitus aktsiat nimiväärtuses 1436,4 eurot, vahendab kinnisvaraportaal Adaur.ee.

Selle tulemusena on Nordecon AS-il 100% AS-i Eston Ehitus aktsiatest. AS Eston Ehitus pakub peamiselt ehituse projektijuhtimise teenust Lääne- ja Kesk-Eestis ja kuulub Nordeconi kontserni 2007. aastast, seega ei avalda tehing olulist mõju Nordecon kontserni tegevusele ega ole käsitletav olulise osaluse omandamisena NASDAQ OMX Tallinna börsi reglemendi osa “Nõuded Emitentidele” tähenduses.

"Nordeconi nõukogu ja juhatuse liikmed ei ole tehingust muul viisil isiklikult huvitatud," väljendas ettevõte oma teates.

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688