13. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordecon omandas Eston Ehituse

Nordecon AS ja AS Eston Ehituse eraisikutest vähemusaktsionärid sõlmisid aktsiate ostu-müügi lepingu, millega omandas Nordecon 228 AS Eston Ehitus aktsiat nimiväärtuses 1436,4 eurot, vahendab kinnisvaraportaal Adaur.ee.

Selle tulemusena on Nordecon AS-il 100% AS-i Eston Ehitus aktsiatest. AS Eston Ehitus pakub peamiselt ehituse projektijuhtimise teenust Lääne- ja Kesk-Eestis ja kuulub Nordeconi kontserni 2007. aastast, seega ei avalda tehing olulist mõju Nordecon kontserni tegevusele ega ole käsitletav olulise osaluse omandamisena NASDAQ OMX Tallinna börsi reglemendi osa “Nõuded Emitentidele” tähenduses.

"Nordeconi nõukogu ja juhatuse liikmed ei ole tehingust muul viisil isiklikult huvitatud," väljendas ettevõte oma teates.

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785