Nordecon omandas Eston Ehituse

Nordecon AS ja AS Eston Ehituse eraisikutest vähemusaktsionärid sõlmisid aktsiate ostu-müügi lepingu, millega omandas Nordecon 228 AS Eston Ehitus aktsiat nimiväärtuses 1436,4 eurot, vahendab kinnisvaraportaal Adaur.ee.

Selle tulemusena on Nordecon AS-il 100% AS-i Eston Ehitus aktsiatest. AS Eston Ehitus pakub peamiselt ehituse projektijuhtimise teenust Lääne- ja Kesk-Eestis ja kuulub Nordeconi kontserni 2007. aastast, seega ei avalda tehing olulist mõju Nordecon kontserni tegevusele ega ole käsitletav olulise osaluse omandamisena NASDAQ OMX Tallinna börsi reglemendi osa “Nõuded Emitentidele” tähenduses.

"Nordeconi nõukogu ja juhatuse liikmed ei ole tehingust muul viisil isiklikult huvitatud," väljendas ettevõte oma teates.

Osale arutelus

  • Ehitusuudised.ee toimetus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed