29. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sweco Projekti uus juht on Riho Koost

Rahvusvahelisse konsultatsiooniettevõtete gruppi Sweco AB kuuluva Sweco Projekti uus juht on Riho Koost. 

Projekteerimisfirma Sweco Projekt uus juhatuse liige ja tegevjuht on Riho Koost, kes samal ajal jätkab ka Sweco gruppi kuuluva ehituskonsultatsiooni ja järelevalvefirma Vealeidja OÜ juhatuse liikme ja tegevjuhina.

 Sweco AB Kesk- ja Ida Euroopa juht Bo Carlsson: “Sweco soovib uue tegevjuhi nimetamisega tugevdada oma positsioone Eesti turul. Meie ettevõtete tegevus on nüüdsest paremini koordineeritud ja me saame klientidele oma kontserni teenuseid atraktiivsemalt pakkuda.”  

“Vealeidja ja Sweco Projekt on olnud aastaid koostööpartnerid ja seetõttu on loomulik nende ettevõtete järk-järguline teineteisele lähenemine. Tahan muuta projekteerimisfirma veelgi edukamaks ja läbilöögivõimelisemaks, pakkudes turul kahe firma sünergiat, mis toetub ettevõtete oskusteabele ja kliendibaasile,” rääkis Koost

 Sweco on rahvusvaheline konsultatsiooniettevõtete grupp, mis tegeleb ehitusliku projekteerimise, keskkonnatehnoloogia ja arhitektuuriga.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785