Sweco Projekti uus juht on Riho Koost

Rahvusvahelisse konsultatsiooniettevõtete gruppi Sweco AB kuuluva Sweco Projekti uus juht on Riho Koost. 

Projekteerimisfirma Sweco Projekt uus juhatuse liige ja tegevjuht on Riho Koost, kes samal ajal jätkab ka Sweco gruppi kuuluva ehituskonsultatsiooni ja järelevalvefirma Vealeidja OÜ juhatuse liikme ja tegevjuhina.
 
Sweco AB Kesk- ja Ida Euroopa juht Bo Carlsson: “Sweco soovib uue tegevjuhi nimetamisega tugevdada oma positsioone Eesti turul. Meie ettevõtete tegevus on nüüdsest paremini koordineeritud ja me saame klientidele oma kontserni teenuseid atraktiivsemalt pakkuda.”  

“Vealeidja ja Sweco Projekt on olnud aastaid koostööpartnerid ja seetõttu on loomulik nende ettevõtete järk-järguline teineteisele lähenemine. Tahan muuta projekteerimisfirma veelgi edukamaks ja läbilöögivõimelisemaks, pakkudes turul kahe firma sünergiat, mis toetub ettevõtete oskusteabele ja kliendibaasile,” rääkis Koost
 
Sweco on rahvusvaheline konsultatsiooniettevõtete grupp, mis tegeleb ehitusliku projekteerimise, keskkonnatehnoloogia ja arhitektuuriga.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed