Autorid: Äripäev, Редакция специальных проектов Äripäev • 25. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TREV-2 Grupp loobub veel ühest tütarettevõttest

Taristuehituskontsern AS TREV-2 Grupp teatas, et peatab keskkonnaehitusega tegeleva tütarfirma OÜ Tekton ehitustegevuse. Seetõttu on ettevõttel plaanis öelda kollektiivselt üles ka 21 töötaja tööleping.

ASi TREV-2 Grupp juhatuse esimehe Erki Möldri sõnul on otsuse taga Eesti keskkonnaehituse turu hetkeseis - ka lähitulevikus ei ole olukorra muutumist ette näha. "Sellest tulenevalt pidasime otstarbekaks keskkonnaehitusega tegeleva tütarettevõtte ehitustegevuse peatada," lausus Mölder.

Praegu on OÜ Tektonil töid kolmel objektil Kohtla-Järvel, Paikuse vallas ja Viljandis ning on algamas ehitus Kihnus. Kõik lepingujärgsed tööd viiakse lõpule, samuti täidab ettevõte kõigi tellijate ees garantiikohustused, kinnitas OÜ Tekton juhatuse esimees Argo Auväärt.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785