TREV-2 Grupp loobub veel ühest tütarettevõttest

Taristuehituskontsern AS TREV-2 Grupp teatas, et peatab keskkonnaehitusega tegeleva tütarfirma OÜ Tekton ehitustegevuse. Seetõttu on ettevõttel plaanis öelda kollektiivselt üles ka 21 töötaja tööleping.

ASi TREV-2 Grupp juhatuse esimehe Erki Möldri sõnul on otsuse taga Eesti keskkonnaehituse turu hetkeseis - ka lähitulevikus ei ole olukorra muutumist ette näha. "Sellest tulenevalt pidasime otstarbekaks keskkonnaehitusega tegeleva tütarettevõtte ehitustegevuse peatada," lausus Mölder.

Praegu on OÜ Tektonil töid kolmel objektil Kohtla-Järvel, Paikuse vallas ja Viljandis ning on algamas ehitus Kihnus. Kõik lepingujärgsed tööd viiakse lõpule, samuti täidab ettevõte kõigi tellijate ees garantiikohustused, kinnitas OÜ Tekton juhatuse esimees Argo Auväärt.

Jaga lugu:
Seotud lood
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee