12. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kogemus: kuidas jõuda lepinguteni Kesk-Aasias?

Windoori omanik Mailis Linlom andis nõusoleku tulla rääkima lähemalt 4. detsembril toimuval Eesti Ehituskonverentsil kogemusest, millised eeldused tuleb täita, et jõuda lepinguteni Kesk-Aasia turgudel.

Mis tagas edu, mida on sellest õppida teistel suurtel ja väikestes ehitus-ettevõtjatel, kuidas teha suuri tehinguid koostöös, et võidaks kogu sektor? Sellest kõigest räägime Windoori omanikuga juba lähemalt lavaintervjuul 4. detsembril konverentsil Eesti Ehituskonverents 2013, kuhu on ennast kirja pannud juba ligi 140 osalejat.

Vaata kava, osalejaid ning registreeru konverentsile konverentsi kodulehel

                        www.ehitusuudised.ee/ehituskonverents2013/ 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785