23. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko Infra ja Skanska pälvisid Tööinspetsioonilt tunnustuse

Tööinspektsioon jagas 23. oktoobril tunnustusi aasta parimatest töökeskkonna praktikastest. Ehitusfirmadeest pälvisid kõrge tunnustuse Merko Infra AS ja Skanska AS.

"Ohutust hindav Merko Infra AS tundis muret kaevikute varingute osas, mis võivad esineda liigniisketel pinnastel torustiku paigaldamise ajal. Selleks, et olukorda parandada, konstrueeriti ja ehitati vajadustele vastav stabiilne ja jäik kaeveküna, mida on võimalik liigutada ekskavaatori kopaga kaeveküna kaevikust välja tõstmata. Töötajate ohutus ja töö kvaliteet on tänu sellele paranenud," seisab Tööinspektsiooni teates.

Skanska pälvis tunnustuse töötajate ja külaliste juhendamise eest enne ehitusobjektile lubamist ning rangete nõuete eest isikukaitsevahendite kandmise osas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785