22. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Ehituskonverentsi esinejatering sai kaaluka täienduse

On hea meel teatada, et Riigikontrollist tuleb olulisematest järeldustest senisest riigihangete praktikast ning riiklikest investeeringutest rääkima Eesti Ehituskonverentsile Riigikontrolli tulemusauditi osakonna peakontrolör Tarmo Olgo.

4. ja 5. detsembril toimuva konverentsi "Eesti Ehituskonverents 2013" ajaks on ilmunud kõige olulisemad Riigikontrolli auditid, mis puudutavad otseselt nii ehitajaid kui ka kõiki ehitussektoris tegutsevaid ettevõtteid.

Ehituskonvrentsil viime läbi lavaintervjuu Tarmo Olgoga, kes oli lahkesti nõus nende auditite tulemusi lahkama ning rääkima ka soovitustest tulevikuks.

Ehituskonverentsi kava, esinejad ning juba registreerunud osalejad leiad konverentsi kodulehelt: 

                                              www.ehitusuudised.ee/ehituskonverents2013/ 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785