8. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülemiste City kavandab uut kõrghoonet

Sel nädalal jõuab lõpule Ülemiste Citys Lõõtsa tänav 5 asuv vana metallitöötluskompleks, millega tehakse ruumi uuele 13-korruselisele büroohoonele.

„Ülemiste Citys ootavad järgmise paari kuu jooksul ees mahukad lammutustööd, millega teeme ruumi linnaku uutele arendustele,“ rääkis Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimees Gert Jostov.

„Hetkel on lammutamisel Lõõtsa tänav 5 asuv vana metallitöötlushoone. Selle tagant tuli nähtavale ”kirikuhoone”, mida plaanime tulevikus kindlasti ka arhitektuuriliselt ära kasutada. Lammutatava töötluskompleksi asemele plaanime ehitada ligikaudu 13 000 m² büroomaja.“

Uuele büroohoonele on kavandatud huvitav digitrükil põhinev fassaadikujundus ja põnevatest tehnoloogilistest lahendustest soovitakse paigaldada maja lõunaküljele päikesevarjudeks seintest eenduvad päikesepaneelid, mis toetaks linnaku rohelist ja keskkonnasäästlikku hoiakut.

 

Ülemiste Citysse kerkib uus kõrghoone
Foto: Technopolis Ülemiste
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785