(Sisuturundus) CM: Ektaco aitab lihtsustada ettevõtjatel tööajaarvestust

Ektaco uus väljaarendatud läbipääsusüsteemi tööajaarvestuse moodul tõstab tänu ühtsel andmebaasil baseeruvale analüüsile oluliselt kliendi üldist kasumlikkust lühikese tasuvusperioodiga.

„Süsteemi juurutamisel auditeerime kõigepealt ettevõttes kõik tööajaga seonduva, mis tõstab esile probleemid töötajate või tööaja kehtestusega,“ selgitab AS-i Ektaco läbipääsusüsteemide ärisuuna juht Anton Batanov.

Äsja turule tulnud läbipääsusüsteemi tööajaarvestuse automatiseerimine vähendab oma eelkäijatest veelgi enam andmete sisestamisele ja töötlemisele kuluvat aja- ja raharessurssi ning väheneb keskastme juhtide ajakulu alluvate tööaja kasutuse kontrollimisel.

Lisaks toetab see tööaja arvestuse muutmist läbipaistvaks ning saada selgem ülevaade hilinemistest , tööpausidest (näiteks suitsupausid). Andmed kujunevavad automaatselt ning see vähendab ka vaidlusi töötajatega tööaja arvestamisel. Suur tugi on hilisemal palgaarvestusel.

Ektaco läbipääsusüsteemi tööajaarvestuse mooduli kasuks räägivad Batanovi sõnul ettevõtte pikaajalised kogemused läbipääsusüsteemide arendamisel, probleemideta tarned ja hooldus. „Süsteemi integreerimine annab positiivse tulemuse igale kliendile, sest kasutame Eesti oludele vastav väljatöötlust, mis on tehtud koostöös partnerite ja vastavate konsultantidega,“ täpsustab ta.

„Hilinemiste elimineerimise ja vähendamise viis minutit päevas 100 inimesega ettevõtte puhul säästab aastas 250 tööpäeva. Selline suurusjärk võiks panna juhte mõtlema küll, eriti kui investeeringu tasuvusaeg on vaid kaks kuud,“  toob Batanov näite.

Süsteemi avatus ja kliendi jaoks oluliste kohanduste tellimine võimaldatakse väiksemate kuludega kui teiste samalaadsete programmide puhul.

Uue Argos tööajaarvestuse terminali eelised:

• Täpne arvestus
• Töölisele/töötajale kasutamine iseenesestmõistetavalt lihtne või ülilihtne
• Erinevate režiimide seadistamise võimalus
• Eestikeelne kasutajasõbralik haldustarkvara
• Aruannete erinevate formaatide võimalus
• Monitoorimise/kuvamise võimalus online’s ja suurel ekraanil
• Integratsioonivõimalus majandus- ja/või palgaarvestustarkvaradega
• Integratsioonivõimalus läbipääsu- ja/või valvesüsteemiga
• Investeeringu lühike tasuvusperiood

Klientide tagasiside:

 „Oleme Ektaco läbipääsu- ja tööajaarvestussüsteemiga rahul, sest see tõstab töödistsipliini ja muudab töötajate tööaja kasutamise läbipaistvaks. Meie ettevõtes töötatakse erinevate töörežiimidega, sealhulgas öövahetused ja töö nädalavahetustel tunnipalga alusel ning seetõttu on täpne tööaja arvestus väga tähtis.“
Julia Maksimova
IT-spetsialist
Zircon Group OÜ

„Ektaco süsteem võimaldab meil tagada andmekaitsenõudeid ning jälgida isikute liikumist. Süsteemi valikul lähtusime hinnast, edasi oleme rakendanud seda piirkondlikes osakondades: Viru, Tartu ja Harju. Ektaco läbipääsu- ja tööajaarvestussüsteemi  eelis on, et ühe “kaardiga” on võimalik toimetada erinevates oskondades.“

Kalle Näks
haldusjuht
Eesti Haigekassa            

 „Esimene ja meie jaoks olulisim kasu läbipääsu- ja tööajaarvestussüsteemi kasutuse võtmisel oli  ajafaktor – vähenes kordades aeg, mis oli enne vajalik tööaja andmete töötlemiseks. Samuti suurenes märgatavalt tööajaarvestusega seotud andmete täpsus ja kontroll andmete üle ning kuna süsteem võimaldab andmeid visualiseerida, kaasnes sellega positiivne mõju ka üldisele töökorraldusele. Argos tööajaarvestamise terminal võimaldas integreerida eelnevalt kasutuses olnud Ektaco läbipääsusüsteemi teise tootja majandustarkvaraga.“

Peep Poller
tootmisjuht
AS Glamox HE


Selle artikli ilmumist toetas Ektaco AS. www.ektaco.ee

Galerii

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed