6. juuni 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toomik: juhatuses saan Merkosse panustada aktiivsemalt

Merko aktsionärde koosoleku otsusel asus Merko juhatusse tagasi Tõnu Toomik. Ehitusuudised.ee uuris, miks selline otsus sündis.

Küsimustele vastas AS Merko Ehitus juhatuse liige Tõnu Toomik:

1. Miks otsustasite astuda ettevõtte nõukogust juhatusse? See otsus sündis koos struktuurimuudatusega Merko Ehituse kontsernis. Osalen ka edaspidi AS Merko Ehitus Eesti, SIA Merksi ja UAB Merko Statyba juhtimises nende ettevõtete nõukogude kaudu. 

2. Kust tuli initsiatiiv? Juhatuse esimees Andres Trink tegi ettepaneku

3. Milline saab olema Teie roll AS Merko Ehitus juhatuses? Minu haldusalasse jääb ehituse ja kinnisvara alane arendustegevuse koordineerimine üle kontserni ettevõtete.

4. Millised on plaanid seoses juhatuse liikmete koosseisu kuulumisega?Kuna olen ka siiamaani tegelenud igapäevaselt sama valdkonnaga Merko Ehituse kontsernis, siis suuri muudatusi sellega seoses ei ole ette näha, juhatuse liikmena saan panustada aktiivsemalt.

5. Kuidas muutub juhatuse tööjaotus seoses Teie liitumisega?Nagu varem öeldud, on minu vastutusala ehituse ning kinnistute arendamise ja ostu-müügi koordineerimine üle kontserni ettevõtete. Juhatuse esimees Andres Trink vastutab kontserni ettevõtete üldjuhtimise, strateegia, äriarenduse ja finantside eest.

6. Miks just otsustasite astuda juhatusse nüüd? Nõukogu koosseisu muudab aktsionäride üldkoosolek ning aktsionärid tulid kokku just nüüd.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785