5. juuni 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko otsused: Toomik juhatusse ja dividendid jagamisele

Merko Ehitus otsustas aktsionäride üldkoosolekul kutsuda ettevõtte juhatuse nõukogust tagas Tõnu Toomik, seoses nõukogu sooviga valida Tõnu Toomik ASi Merko Ehitus juhatuse liikmeks.

Ettevõte teenis 2012.a. majandusaastal puhaskasumit 7 627 029 eurot. Aktsionäridele läheb dividende jagamisele eelnevate perioodide puhaskasumist  kokku 5 310 000 eurot, mis on 0,3 eurot ühe aktsia kohta.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785