• 18.06.13, 17:27
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Toitlustusasutuste ventilatsioon võimaldab energia taaskasutust

Homne Äripäeva paberlehe ehituse rubriik küsib, mida arvestada söögikoha ventilatsiooni projekteerimisel.
“Restorani külastuse suurimaks muljeks ei tohiks koju jõudes olla rasva lõhn riietel,” räägib ventilatsiooni, jahutuse ja muu projekteerimisega tegeleva firma Hevac juhataja Teet Tark. Tema hinnangul tähendab selline tulemus, et ventilatsiooni osas on mingid puudused.
Loe pikemalt soovitusi homsest Äripäeva ehituse rubriigist.

Artikkel jätkub pärast reklaami

Autor: Inga Jakobson Aivar Hundimägi

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 21.08.25, 09:00
Argo Luhaste: hilinemised ja lisakulud on sageli seotud geotehniliste oludega
Suurbritannias aastatel 1970–1994 läbiviidud ehitusuuringust, milles analüüsiti hilinemiste ja eelarve ületamiste põhjuseid, selgus, et 40% ootamatutest hilinemistest ja lisakuludest olid seotud geotehniliste oludega. Ehitaja vaates tõusetub küsimus: mis saab siis, kui tegelik kohapealne geotehniline olukord osutub arvatust keerulisemaks?

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele