Homne Äripäeva paberlehe ehituse rubriik küsib, mida arvestada söögikoha ventilatsiooni projekteerimisel.
“Restorani külastuse suurimaks muljeks ei tohiks koju jõudes olla rasva lõhn riietel,” räägib ventilatsiooni, jahutuse ja muu projekteerimisega tegeleva firma Hevac juhataja Teet Tark. Tema hinnangul tähendab selline tulemus, et ventilatsiooni osas on mingid puudused.
Loe pikemalt soovitusi homsest Äripäeva ehituse rubriigist.
Artikkel jätkub pärast reklaami
Autor: Inga Jakobson Aivar Hundimägi
Seotud lood
PAROC® toob ehitusturule uue toote – PAROC
Linio 10cc. Tegemist on kaasaegse kivivilla soojusisolatsiooniplaadiga fassaadide jaoks (ETICS), mille mõlemad pooled on juba tehases kruntvärviga kaetud. See lahendus aitab ehitusplatsil tööd tõhusamalt korraldada, säästes paigaldusaega ja vähendades liimikulu.