Homne Äripäeva paberlehe ehituse rubriik küsib, mida arvestada söögikoha ventilatsiooni projekteerimisel.
“Restorani külastuse suurimaks muljeks ei tohiks koju jõudes olla rasva lõhn riietel,” räägib ventilatsiooni, jahutuse ja muu projekteerimisega tegeleva firma Hevac juhataja Teet Tark. Tema hinnangul tähendab selline tulemus, et ventilatsiooni osas on mingid puudused.
Loe pikemalt soovitusi homsest Äripäeva ehituse rubriigist.
Artikkel jätkub pärast reklaami
Autor: Inga Jakobson Aivar Hundimägi
Seotud lood
Ehitus- ja geotehnilistes projektides seisavad insenerid sageli silmitsi pinnastega, mis ei vasta eeldatud kandvuse ja stabiilsuse nõuetele. Üheks tõhusaks ja maailmas väga laialdaselt kasutatavaks pinnaseparandusmeetodiks on killustiksammaste rajamine. See tehnoloogia võimaldab oluliselt parandada pinnase mehaanilisi omadusi ulatuslike väljakaevamisteta või kiirendada konstruktsioonide alla jääva pinnaste tihenemist.