• 18.06.13, 17:27
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Toitlustusasutuste ventilatsioon võimaldab energia taaskasutust

Homne Äripäeva paberlehe ehituse rubriik küsib, mida arvestada söögikoha ventilatsiooni projekteerimisel.
“Restorani külastuse suurimaks muljeks ei tohiks koju jõudes olla rasva lõhn riietel,” räägib ventilatsiooni, jahutuse ja muu projekteerimisega tegeleva firma Hevac juhataja Teet Tark. Tema hinnangul tähendab selline tulemus, et ventilatsiooni osas on mingid puudused.
Loe pikemalt soovitusi homsest Äripäeva ehituse rubriigist.

Artikkel jätkub pärast reklaami

Autor: Inga Jakobson Aivar Hundimägi

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 03.12.25, 14:42
Killustiksammaste rajamine – kõige keskkonnasõbralikum pinnaste parendusmeetod
Ehitus- ja geotehnilistes projektides seisavad insenerid sageli silmitsi pinnastega, mis ei vasta eeldatud kandvuse ja stabiilsuse nõuetele. Üheks tõhusaks ja maailmas väga laialdaselt kasutatavaks pinnaseparandusmeetodiks on killustiksammaste rajamine. See tehnoloogia võimaldab oluliselt parandada pinnase mehaanilisi omadusi ulatuslike väljakaevamisteta või kiirendada konstruktsioonide alla jääva pinnaste tihenemist.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele