Homne Äripäeva paberlehe ehituse rubriik küsib, mida arvestada söögikoha ventilatsiooni projekteerimisel.
“Restorani külastuse suurimaks muljeks ei tohiks koju jõudes olla rasva lõhn riietel,” räägib ventilatsiooni, jahutuse ja muu projekteerimisega tegeleva firma Hevac juhataja Teet Tark. Tema hinnangul tähendab selline tulemus, et ventilatsiooni osas on mingid puudused.
Loe pikemalt soovitusi homsest Äripäeva ehituse rubriigist.
Artikkel jätkub pärast reklaami
Autor: Inga Jakobson Aivar Hundimägi
Seotud lood
Kevadel hooldame niidukeid ja õlitame terrasse, aga puitfassaadi hooldamine ei tule sageli mõttessegi ning ega see polegi iga-aastane töö. Ent kui fassaadihooldus jääb pikalt tegemata, võib peagi ees oodata voodrilaudade vahetus, mis on suur ja kulukas ettevõtmine ka siis, kui otsustad seda oma jõududega teha.