Autor: Alyona Stadnik • 14. juuni 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arakas: ostsime seda, mida meil fondis veel ei ole

EfTEN Capital lõi käed K-Rauta kinnistu ja veel nelja hoone ostuks, kuna ettevõtte portfellis puudus logistika- ja tööstuskinnisvara, ütles juht Viljar Arakas. Ekspertide hinnangul on investeeringu suurus umbes 30 miljonit eurot.

EfTEN SPV12 OÜ plaanib Baltic Property Trust Asset Managementilt osta viis hoonet, millest olulisimaks võib pidada ehituspoe ­K-Rauta kinnistut Tallinnas Tammsaare teel. Taanis registreeritud ettevõttele kuulub Eestis praegu 14 kinnistut.

EfTENi juht Viljar Arkas ütles, et tehing ei ole veel sulgunud. “Kuna meie tegevusmahud on nii suured, peame iga tehingu kohta küsima luba konkurentsiametilt,” lausus ta. 

Loe intervjuud EfTENi juhiga 14. juuni Äripäeva paberlehest.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785