29. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotod: Pärnusse kerkib kuppelhoone

Pärnumaa Omavalitsusliit koostöös Pärnu linnaga rajab uue keskkonnahariduskeskuse. Uus hoone saab olema kumera kujuga, mille katusel vohab muru.

Hoone projekteeris Salto AB ning maja ehitab valmis Riverside OÜ. Hoone ehitusmaksumus on 3 638 485 €. Tellija märgib, et uue hoone puhul on oluline tegur ka madal energiatarve, milleks on prognoositud 109 kWh/m2 aastas.

Hoone keskel asub planetaarium. Majja tuleb keskkonnahariduslik külastuskeskus koos ekspositsiooniga, väike tähetorn tähtede ja päikese teleskoobiga, talveaed, kasvuhooned, jmt.

Pärnumaa keskkonnahariduse keskuse hoone
Foto: Pärnumaa Omavalitsuste Liit
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785