23. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Olerex otsib hooldusinseneri

Ettevõte otsib hooldusinsenerei, kelle töö peamine eesmärk AS Olerex jaamade tehnosüsteemide ja tanklatehnika korrasoleku tagamine. Kandideerida on võimalik kuni 28. aprillini.

Pakume tublile inimesele võimalust areneda koos meiega, kandideerides HOOLDUSINSENERI ametikohale.

                                                                              

Hooldusinsenerina on Sinu töö peamine eesmärk AS Olerex jaamade tehnosüsteemide ja tanklatehnika korrasoleku tagamine.

Peamised tööülesanded

? ettevõtte teenindus- ja kiirjaamade hea halduse tagamine, vajalike remonttööde planeerimine ning organiseerimine ja/või teostamine;? jaamade tehnilise olukorra regulaarne kaardistamine ja parendusettepanekute tegemine;? hooldusplaanide koostamine ja nende täitmise kontroll;? hoonete tehnosüsteemide ja tanklatehnika regulaarse hoolduse tagamine, teostamine ja kontroll;? tanklatehnika toimivuse, korrasoleku, taatlemise jms tagamine;? tööde tähtaegse ja kvaliteetse teostamise tagamine, nõuetele vastavuse kontrollimine;? tööst tulenevate dokumentide täitmine ja korrashoid.

Nõudmised sobivale kandidaadile

? varasem töökogemus tehnosüsteemide või -seadmete hooldamisel ja/või tööde organiseerimisel;? tehnikaalane eriharidus;? projektijuhtimise kogemus ja suutlikkus viia ellu investeerimiskavasid;? väga hea suhtlemis-, planeerimis- ja organiseerimisoskus;? vene ja inglise keele valdamine tööks vajalikul tasemel;? B-kategooria (soovitavalt ka C-kategooria) juhiload;? kiire kohanemisvõime, hea eneseväljendusoskus ja kõrge stressitaluvus.

Omalt poolt pakume

? huvitavat ja vastutusrikast tööd;? enesearendust ja teostusvõimalust;? kaasaegset töökeskkonda ning tulemustele orienteeritud meeskonda;? motiveerivat ja konkurentsivõimelist töötasu.

Töö asukoht: Tartu

Oma CV ja motivatsioonikiri palume saata aadressile [email protected] hiljemalt 28.04.2013. a. Kandideerimine võimalik sh CV-keskuse keskkonnas www.cvkeskus.ee.

 

 

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785