19. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vink: Leedu turg ahvatleb

Kui E.L.L. Kinnsivara plaanib Leetu suurt arendust, siis Nordeconi juhautse esimehe Jaano Vinki sõnul on Nordecon hetkel äraootaval seisukohal ning jälgib huviga majandusolukorda kogu Baltikumis.

"Me ei ole küll E.L.L.-i konkurendid, sest nemad on arendajad, meie ehitajad. Selle aasta lõpuni ei ole naasmine välisturgudele osa Nordeconi strateegiast. Otsustasime 3–4 aastat tagasi, et ei sisene välisturgudele. Nüüd aga tundub, et majandusolukord Leedus paraneb, ja juhul, kui seal lähevad asjad tõesti paremini, mida ma ka loodan, siis miks mitte sinna minna. Kõige lihtsam on ju jälgida teisi Baltimaid. Tegeleme välisturgude küsimusega täpsemalt aasta lõpus," märkis Vink.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785