Vink: Leedu turg ahvatleb

Kui E.L.L. Kinnsivara plaanib Leetu suurt arendust, siis Nordeconi juhautse esimehe Jaano Vinki sõnul on Nordecon hetkel äraootaval seisukohal ning jälgib huviga majandusolukorda kogu Baltikumis.

"Me ei ole küll E.L.L.-i konkurendid, sest nemad on arendajad, meie ehitajad. Selle aasta lõpuni ei ole naasmine välisturgudele osa Nordeconi strateegiast. Otsustasime 3–4 aastat tagasi, et ei sisene välisturgudele. Nüüd aga tundub, et majandusolukord Leedus paraneb, ja juhul, kui seal lähevad asjad tõesti paremini, mida ma ka loodan, siis miks mitte sinna minna. Kõige lihtsam on ju jälgida teisi Baltimaid. Tegeleme välisturgude küsimusega täpsemalt aasta lõpus," märkis Vink.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed