2. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata: 2012 ehitussektori gasellid

Värskes Gasellide TOPis on tavatult palju ehitusfirmasid, mis ei vasta tavaarusaamale ehitusettevõttest, vaid tegelevad kõrvaltegevustega hoopis millegi muuga. Ettevõtjad tunnistavad, et õppisid masust ja see muutis neid tugevamaks, samas teeb neile muret turu heitlikkus.

Ehitusuudised toob välja 15 kõige kiiremini kasvanud ehitusettevõtet aastal 2012. Kogu nimekirjaga koos põhjalike andmetega saad tutvuda värskes Äripäeva lisas Ehitus.

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785