1. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Palgatõus vs elektri hind, kumb lööb jalad alt?

Ettevõtja Ülo Pärnits rääkis palgatõusu olulisusest, mis tema sõnul mõjutab ühiskonnas toimuvat.

“Ma ei näe objektiivseid takistusi, miks tõsta üles oma palgad. Kui vaadata ?rmade bilanssi, siis vabalt on võimalus kaks korda palka tõsta. Elektri hinda tõsteti ?rmades 25% ja paljudes neist on elektrikulu suurem kui palgad. Kas midagi juhtus?” küsis Pärnits retooriliselt.

Ta jätkas, et kui Eesti on muutunud palga poolest lähinaabritega sarnasemaks, tuleks Tallinna ehitada kaks miljonit ruutmeetrit kontoripinda.

Pärnitsaga ei nõustunud Arakas, kes märkis, et uut büroopinda ei ole nii palju vaja, sest ei ole kindel, kas 2020. aastal keegi enam büroos käib. Temaga nõustus Rüütel: toimub äripindade restruktureerimine ja mõeldakse uutele lahendustele.

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785