13. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rüütel: kinnisvarasektoris on kriis lõppenud

Eesti Kinnisvara Firmade Liidu tegevdirektori Tõnis Rüütli sõnul on majanduskriis sektoris lõppenud ja turg elavnemas. 

Rüütel prognoosib selleks aastaks umbes 10% tõusu. 

Rüütli sõnul on aga jätkuvalt probleemiks ehitushinnad. "Kriis on selgelt näidanud, et Eesti oma väikese ja avatud majandusega sõltub suurel määral maailmamajanduse käekäigust, samamoodi sõltub ka meie kinnisvaraturg oluliselt globaalsetest muutujatest," ütles Rüütel ja nimetas ühe teravama märksõnana energiasäästu.

"Kinnisvaraarenduses on siin ees Euroopa regulatsioonidest lähtuvad karmid ajaraamid. Silmas pidades energiakandjate hüppelist hinnatõusu, puudutab see paraku meid kõiki,“ lisas Rüütel.  

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785