13. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Paidel "kõrgklassi" teehooldus

Paide linn kirjutas tänavate hoolduse hankesse sisse talvise lumekoristuse ülikõrged nõuded. Hanke võitis kohalik firma ja tegelikkuses linnatänavate olukord hankes nõutule ei vasta.

Lumekuhi otse Paide keskväljakul on mitme mehe kõrgune. See häirib mõneti liiklust: arvestada tuleb, et lumekuhja tagant võib tulla auto. Samas: teed linnas on läbitavad. Lahknevus riigihanke tingimustega nõutu ja tegelikult täidetava vahel on suur. Konkurendid kahtlustavad kohalike kokkumängu. Loe pikemalt Äripäeva uudisteportaalist ja 13. veebruari Äripäeva paberlehest.

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785