5. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusklubi: Kuidas kasutab Elion serverite soojust büroohoone energiavajadustes?

Ehitusuudised ehitusklubi selle aasta teine ehitusklubi kekskendub taas efektiivsusele. Sel korral kutsub külla Elion Ettevõtted AS, kes ammutab kavalalt soojusenergiat serveriruumist. Kuidas, saad teada 15. veerbruaril ehitusklubis.

Nõuded, normid ning energiahind on pannud tõsisemalt mõtlema energiatõhususe suunas nii tellijaid, ehitajaid, materjalitootjaid kui ka ehitusinsenere. Fookus on uudsetel lahendustel ning hoonete planeeringutel, ent vastus lahendusele võib peituda ka olemasolevas hoones. Hiljuti avastas seda Elion Ettevõtted AS, kes kasutab efektiivselt oma büroohoone serveriruumist saadud soojusenergiat.

Selle lahenduse sünnist, ehitamisest nign tulemustest räägib Elionist Toivo Praakel 15. veebruaril ehitusklubis, mis toimub Elionis ja kus saab lahendust ka praktiliselt lähemalt uurida.

Registreeri end ehitusklubisse e-posti aadressil [email protected] või telefonil 5214429. Viimane registreerimise kuupäev on 14. veebruar.

Ehitusklubi hind 69.- eurot +km (km-ga 82,80 eurot)

Aeg: 15. veebruar 2013, kell 13.45 - 16.15

Koht: Elion Ettevõtted AS

Mis toimub?

Ehitusklubi: Kuidas kasutab Elion taastuvenergiat büroohoone energiavajadustes?

Päevakava

Kell 13.45 - 14.00 Kogunemine Elioni büroos

Kell 14.00 - 14.10 Ehitusklubi avasõnad                                 Sulev Senkel Ehitusuudised.ee projektijuhtKell 14.10 - 14.45 Miks ja kuidas otsustas Elion kasutada                                 taastuvenergiat oma büroos?                                 Elion Ettevõtted AS võrguarenduse direktor Toivo PraakelKell 14.45 - 15.15 Kuidas integreeriti taastuvenergia kasutus Elioni                                          büroohoonesse ja mis on selle võidud?                                 Tutvustab ElionKell 15.15 - 15.30 PausKell 15.30 - 16.00 Ringkäik majas ning taastuvenergiasüsteemi tutvustusKell 16.00 - 16.15 Ehitusklubi kokkuvõte ning täpsustavad küsimused

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785