12. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Edukaim ehitusettevõte riigihangetel oli 2011. aastal Nordecon

Täna avaldatud riigihangete aruandes on välja toodud edetabel edukamatest riigihangete pakkujatest. Lepingusumma järgi on kõige edukam ehitusettevõte nimekirja alusel Nordecon.

Nordecon sõlmis 2011. aasta jooksul 36 lepingut summas 91 666 139 eurot. Kõige enam lepinguid on aga Lemminkäinen Eesti AS-il, kes sõlmis sel perioodil 51 lepingut kogusummas 72 466 589 eurot. Edukaim grupiettevõte oli Merko.

2011. aastal korraldati Eestis kokku 6266 riigihanget ning sõlmiti hankelepinguid kogumaksumusega üle 1,8 miljardi euro. Võrreldes 2010. aastaga korraldati 320 riigihanget enam, samuti tõusis sõlmitud hankelepingute kogumaksumus 107 miljoni euro võrra.

2011. aastal vaidlustati korraldatud riigihangetest üksnes 259 riigihanget ehk 4,1%. Ka selle aasta esialgne statistika ei näita vaidlustuste arvu kasvu.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785