7. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata: kinnisvara TOP 2011

Täna avaldas Äripäev eelmise aasta edukamad kinnisvara ettevõtjad. Ehitusuudised.ee toob välja esimesed kakskümmend.

Koht  Firma nimi                                                 Tegevjuht / juhatuse liige

1.       Ülemiste Center OÜ                                    Guido Pärnits2.       Kaamos Kinnisvara AS                               Priit Uustulnd3.       Pro Kapital Grupp AS                                  Allan Remmelkoor4.       Kawe Group AS                                            Jaanus Kosemaa5.       E.L.L. Kinnisvara AS                                    Vahur Kaska6.       Hareto Põld AS                                             Aivar Berzin7.       Riigiressursside Keskus OÜ                    Tiit Karu8.       Ärimaja AS                                                     Risto Raus9.       Kaarsilla Kinnisvara OÜ                              Toomas Määrits10.     MSI Grupp AS                                                Mati Ivask11.     Capfield OÜ                                                   Ruben Gornischeff12.     Skinest Kinnisvara OÜ                                 Irina Osinovskaja13.     Focus Kinnisvara OÜ                                    Milda Liekyte14.     Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS           Peeter Kütt15.     Kinnisvaravalduse AS                                  Anders Lorentzson16.     Kinnisvara Info AS                                         Eveken Valmann17.-18. Kiriku Varahaldus OÜ                                Mati Maanas17.-18. TopSpa Kinnisvara OÜ                             Tõnu Põder19.     Rocca al Mare Kaubanduskeskuse AS     Mati Pops20.     Prategli Invest OÜ                                          Kristjan Pappa

71 firmaga, kes on välja toodud TOPis, saad tutvuda 7. novembri Äripäeva lisalehes Kinnisvara

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785