23. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata: millistesse objektidesse plaanitakse investeerida 2013. aastal

2013. aastal rahastatakse valitsussektori investeeringuid riigieelarvest 693,2 mln eurot, Riigi Kinnisvara ASi kaudu 37 mln eurot, CO2 kvoodimüügi vahenditest 69,3 mln eurot ning kohalike omavalitsuste vahenditest 122 mln eurot.

Riigi Kinnisvara AS-i kaudu tehtavad suuremad investeeringud riigieelarve seletuskirja alusel 2013. aastal on:

Nõo Reaalgümnaasium;

Läänemaa Ühisgümnaasium;Viljandi Gümnaasium;Jõgevamaa Gümnaasium;Rahvusarhiivi uus arhiivihoone;Tartu päästedepoo ja ühendhäirekeskus;Lasnamäe päästedepoo ja ühendhäirekeskus;Narva Politsei ja Päästeameti ühishoone;Eesti Rahva Muuseumi peahoone;Eesti Tervishoiu Muuseumi hoone rerstaureerimine;Terviseameti uue büroo ja labori kompleksi ehitus;Astangu Kutserehabilitatsiooni Keskuse renoveerimistööd.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785