27. september 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Osula: euroraha on Trooja hobune

Ehitusuudised.ee küsis eile toimunud Äripäeva aasta majanduskonverentsil, kas eurorahadega harjunud Eestis on Eesti IME võimalik.

Transpordiettevõtja Hugo Osula oli eurorahade osas väga kriitiline ning ütles, et Euroopa Liidu toetusrahad on Trooja Hobune, mis on valla päästetud.

Osula sõnul ei ole harjutud isemajandava Eesti mõtteviisiga ning pidevalt oodatakse rahakoormaid Euroopast. Osula ütlesm et kui Eesti ei suuda lisandväärtust ise luua, mõjub see pikemas perspektiivis majandus pärssivalt ning Eesti kolgastub.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785