8. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Priit Sauk: SRV plaanib Eestis kasvada

Alates selle aasta juulist juhib SRV-d Eestis endine Trev-2 juhatuse esimees Priit Sauk. Sauga sõnul näeb Soome kontsern Eestis ehitus- ja kinnisvaraturul potentsiaali.

„Jah, info vastab tõele,“ ütles Priit Sauk ehitusuudiste küsimusele, kas vastab tõele, et lühiajaliselt Soomes SRV kontserni all hankekonsultandina töötanud Sauk on alates juulist SRV Ehituse ja SRV Kinnisvara juhatuse esimees. Soomest Eesti SRV-d juhtima tulla oli Sauki kinnitusel kontserniga ühine otsus.

Sauki sõnul on SRV-l Eestis suured plaanid. Plaanis on arendada edasi kinnisvara ning võtta osa hangetest. Praegu omab SRV kinnisvara Tallinnas, selle lähiümbruses, Tartus ja Pärnus.

Hetkel on SRV-l Eestis töös Saue linna lähedal Vaasan OY leivatehase ehitus, kuid hangetel osaletakse aktiivselt.

Sauki sõnul plaanib ettevõte võtta Eestis tööle ka uusi inimesi. „Plaanime kasvada, aga ettevaatlikult. Praegu on meil tööl kümmekond inimest, kuid kindlasti tekib vajadus uusi inimesi juurde võtta,“ ütles Sauk.

Möödunud aastal teenis SRV Eesti ehitusüksus 400 000 eurose käibe juures 4,5 mln eurot kahjumit, mis tulenes kinnisvaraarendusega tegelevate tütarfirmade kahjumitest. SRV Kinnisvara teenis mullu 550 000 eurose käibe juures 3,5 mln eur kahjumit.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785