8. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Energia kinnisvarasse investeerida ei plaani

AS Eesti Energial (EE) on käimas ettevõttele kuuluva kinnisvara enampakkumine, kus on müügis 28 objekti, kokku alghinnaga üle 11 miljoni euro.

"Eesti Energia investeerib põhitegevusega otseselt mitte seotud kinnisvara müügist saadava tulu oma põhitegevusse, milleks on elektri, soojuse ja vedelkütuste tootmine,“ märgib Eesti Energia AS Kinnisvara direktor Urmas Uiboaid

„Müügitehingu eesmärgiks on vabastada rahalisi vahendeid, ent osal müüdavatest objektidest jääb Eesti Energia jätkuvalt üürnikuna kasutajaks - see kehtib näiteks büroo- ja teenindushoonete kohta, mida müüdavate objektide nimistus näha võib,“ lisab Uiboaid.

Uiboaidi sõnul pole välistatud et EE ka tulevikus otsustab objekte müüki panna. Täna selles osas veel ühtegi otsust Uiboaidi kinnitusel langetatud ei ole.

„Mis puudutab kinnisvara täiendavat soetamist, siis oleme otsustanud põhitegevusega mitteseotud kinnisvara arendusse oma vahendeid mitte investeerida," ütles Uiboaid ehitusuudistele.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785