8. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Cramo parandas tulemusi

Ehitusmasinate ja-seadmete rentimisele spetsialiseerunud Cramo kasum tõusis teises kvartalis viis protsenti, kuid käive püsis, teatas ettevõte oma finantsvahearuandes.

Cramo OY teatel algas aasta kogu grupile positiivselt, kuid peagi Lõuna-Euroopast tulevad uudised mõjutasid ettevõtte väljavaateid kogu Euroopas. Cramo Lõuna-Euroopas ei tegutse, kuid üldine ebakindlus on suuri ja mahukaid ehitusi edasi lükanud. Sama olukord valitseb ka Kesk- ja Põhja Euroopas.

Samas märgib Cramo OY, et nõudlus Norras, Balti riikides ning Venemaal on tõusuteel.

Eestis tegutseb Cramo Estonia AS (endise nimega AS Ehitustööriist) alates septembrist 1995. Alates aastast 2001 kuulub Cramo Estonia AS Soome-Rootsi kontserni Cramo OY.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785