16. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mõjukaimad ehitusmaterjalide tootjad räägivad äriplaanidest

12. septembril kohtuvad mõjukamad Eesti ehitus-materjalide tootjad konverentsil „Ehitusmaterjalide tootjate äriplaan 2013”, kus räägivad, mis on oluline järgmise aasta plaane tehes.

Konverentsil astub üles Aeroc International AS omanik ning nõukogu esimees Ivar Paplavskis, kelle ettevõte on viimastel aastatel laienenud ning saanud väärtuslikke kogemusi nii Venemaal kui ka teistel naaberturgudel. AS Kunda Nordic Tsement ja Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu (EETL) juhatuse esimees Meelis Einstein analüüsib, millised on lähiaastate ehitusmaterjalide tööstuse arengusuunad ning kuidas sellest osa saada.

Kevadel toimus EETL juhatuse ja Riigikogu majanduskomisjoni kohtumine, kus arutati võimalikku koostööd riigiga. Konverentsil räägib Riigikogu Majanduskomisjoni liige Lembit Kaljuvee, mis on koostööettepanekutest saanud ja kuidas toetab riik sektori arengut.

Konverentsil astuvad ülesse ka AS Lasita Aken juhatuse esimees Egon Mats, Tehnilise Järelevalve Ameti tööohutusteenistuse juhataja Kaur Kajak, kes räägib nõuetele mittevastavate toodete riskidest. Avatud elektrituru tingimustes elektrienergia ostuvõimalusi ning börsilt ostu tingimusi tutvustab Nord Pool Spoti müügidirektor Hando Sutter ning ehitussektorist toimuvast räägib ehitusettevõtte Rand & Tuulberg nõukogu liige Raivo Rand.

Konverentsil kuulutatakse välja Ehitusmaterjalide TOPi võitjad.

Äripäeva ja Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu koostöös korraldatav konverents toimub 12. septembril Tallinnas hotellis Olümpia. Kuni 3. septembrini on võimalik konverentsile registreeruda soodushinnaga 169 eurot + km SIIT.

Konverentsi kavaga saab lähemalt tutvuda SIIT.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785