18. juuni 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Amhold AS pakub väljakutset projektiinsenerile 

 

Pakume head väljakutset PROJEKTIINSENERILE (küte ja ventilatsioon), kes soovib end proovile panna projektidega ka väljaspool Eestit. Kui Sulle pakuvad erialast väljakutset projektid ka väljaspool Eestit, BIM mudelis projekteerimine ja Sa oled valmis oma töös kasutama 3D projekteerimist, siis on see töö just Sinule.

Projektiinsenerina on Sinu töö eesmärgiks kütte- ja ventilatsioonisüsteemide projektjooniste ning kaasneva dokumentatsiooni koostamine ja haldamine, tellimuste nõuetekohane täitmine, kontroll teostatud tööde üle ning projekteerimise meetmete täiustamine/parendamine tagamaks parim võimalik tulemus.

Projektiinsenerina pead Sa koostööpartneritega (tellijad, projekti meeskond, ehitajad, tarnijad) läbirääkimisi ja osaled oma vastutusvaldkonnas ettevõtte esindajana koosolekutel nii Eestis kui ka välismaal (valdavalt Soomes).

Otsime kogemusega spetsialisti, kellel on:• kõrgharidus keskkonnatehnika erialal (spetsialiseerumisega küttele ja ventilatsioonile);

• eelnev töökogemus kütte- ja ventilatsioonisüsteemide projekteerijana;• oskus kasutada programme AutoCad ja/või MagiCad;• hea ruumiline taju;• väga hea eesti keele oskus kõnes ja kirjas;• eelise annab soome ja inglise keele oskus.

Oled sobiv inimene asuma pakutavale ametikohale, kui oled kohusetundlik ja suhtumiselt positiivne ning Sulle meeldib inseneritöö. Oma töös näitad Sa üles aktiivsust, teostad oma tööd korrektselt ning oled kursis oma eriala standarditega ja suundumustega. Sa oled valmis oma otsuseid ja seisukohti selgitama ning nende eest seisma. Soovid olla uute lahenduste valmimise juures ja neid ise luua.

Meie pakume  Töökogemust tehniliselt mitmekülgsete projektidega tänapäevases ja pidevalt uusi väljakutseid pakkuvas Eesti ettevõttes. Läbi täiendkoolituste ja ettevõtte poolt pakutava töökogemuse on Sul võimalik olla pidevalt oma eriala tipus ning rahvusvaheliselt konkurentsivõimeline. Sind ootab toetav meeskond ja ajakohased töövahendid. Töötasu koosneb põhipalgast ja projektipõhisest tulemustasust.

Ettevõtte tähtsamad tööd1. Logistika kompleks Ugandas – projekteerimisel kasutati Eurocode 8 arvutusmeetmeid, projekt valmis  BIM mudelis

2. Eesti Kohtuekspertiisi Instituudi ehitusprojekt3. Uue Tallinna Vangla kompleksi ehitusprojekt4. Tallinna Väike-Õismäe Polikliiniku ümber-ja juurdeehitusprojekt5. Politsei-ja Piirivalveameti  ning Päästeameti Jõhvi ühishoone ehitusprojekt6. Politsei-ja Piirivalveameti ning Päästeameti Rakvere ühishoone ehitusprojekt7. Tartu Ülikooli filosoofiateaduskonna ja sotsiaalteaduskonna hoonete restaureerimisprojektid8. Kammeri Kooli kompleksi ehitusprojekt Tartumaal9. Tallinna Vanalinna Hariduskolleegiumi gümnaasiumihoone restaureerimisprojekt10. TTÜ Virumaa Kolledži ehitusprojekt

Amhold AS on 1992. aastast tegutsev üks Eesti juhtivatest inseneri- ja arhitektuuribüroodest.

AS Amhold põhitegevusaladeks on ehitusprojektide koostamine, ehitustööde juhtimine, ehitustööde järelevalve, ekspertiisi ja uurimistööde läbiviimine. Ettevõtte edu ja jätkusuutlikkuse on taganud kompetentsed ja motiveeritud töötajad ning sihikindel töö. Ettevõttes töötab 50 inimest.

Ettevõte on orienteeritud peamiselt Eesti turule, aga tegevus on laienenud ka välisturgudele - Soome, Rootsi ja Ugandasse.

 

 

 

Ettevõtte kodulehekülg www.amhold.eu

Viimased artiklid ettevõtte kohta:Personaliotsingu projektijuht Jaanika Tohv

http://www.ehitusuudised.ee/?PublicationId=2c4d516f-e6b4-43dd-b23e-7abd52844fb7&ref=rss

Sirje Tammiste Konsultatsioonibüroo

Tel. 44 78 001, 52 50 970E-post: [email protected]

 

 

Autor: vakants .ee

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785