25. aprill 2012
Jaga lugu:

Eesti katusetootja ostis Soome gasellettevõtte

Eile ostis Eesti teraskatuste terviklahenduste pakkuja AS Toode Soome sama sektori ettevõtte OY JanLa.

Ei juhtu just sageli, et Eesti firma ostab ära Soome ettevõtte. Eile hommikul sõlmisid Toode ja JanLa ostu-müügilepingu JanLa aktsiate ostmiseks. Tehingu käigus sai JanLa omanik Janne Lahtinen AS Toode kolmandaks suuremaks eraisikust aktsionäriks, omandades Toote aktsiatest 9 protsenti. JanLa ja Toode tegevuste ühendamisel tekib Balti- ja Põhjamaade suurimaid teraskatuste valmistajaid ja paigaldajaid.

JanLa on Soome gasell, ülikiirelt arenenud terasplekk-katuseid ja lisatarvikuid tootev ettevõte, mis viie tegutsemisaasta jooksul tõusnud tiheda konkurentsiga Soome turul esimese viie hulka. 2010. aastal nimetas Kauppalehti JanLa Soome kiireimini arenevaks ettevõtteks. Firma käive oli  2011. aastal ligi 8 miljonit eurot, kasvades aastaga 23 protsenti.

Pikemalt loe tänasest Äripäevast.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee