Autor: Silvia Kruusmaa • 18. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko plaanib taaskäivitada Kentmanni elu-ja ärihoone ehituse

Merko alustas ettevalmistusi Tallinnas Kentmanni tn 6 eksklusiivse 14-kordse elu-ja ärihoone ehituse jätkamiseks.

2007. aastal ehitamist alustatud ja aasta hiljem masu ajal peatatud hoonel on rajatud juba kaks maa-alust parkimiskorrust, teatas ehitusfirma.

Merko Ehituse elamuehitusdivisjoni direktori Tiit Kuusiku sõnul saab hoonel olema kaks ärisuunitlusega korrust. "Ülejäänud 12 korrust kokku 111 korteriga on planeeritud korterite jaoks. Tegemist on kesklinna ühe atraktiivsema kinnistuga, mis asub Rävala puiestee ja Kentmanni tänava ristumisel.  Hoone, mida Merko asub rajama koostöös Eesti Evangeelse Luteri Kirikuga, pakub suurepäraseid vaateid vanalinnale, südalinnale ja merele," lausus Kuusik. Tema sõnul on arhitekt Indrek Allmanni poolt projekteeritud hoone väljapaistva arhitektuuriga ning tehnilistelt lahendustelt ja siseviimistluse tasemelt tippklassist.

Kuusiku sõnul on turul ruumi uutele hea asukohaga kvaliteetsetele elamispindadele. "Üritame asju teha rahulikult, aga hästi. Uute pindade osas on olemas korralik nõudlus, palju saab sõltuma pankade hoiakutest," märkis Kuusik.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785