13. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: Eesti Ehitab 2012

Tallinnas toimus traditsiooniline igakevadine ehitusmess. Sel aastal oli põhirõhk keskkonna- ja energiasäästlikkusel. Samuti toodi esile lihtsamaid ehitusmaterjalide lahendusi.

Seekordsel ehitusmessil jäi külastajana silma just energiasääslikkusele rõhumine. Elektri ja gaasi kallinemisega on veelgi suurema hoo saanud energiasäästlik ehitamine. Mitte ainult keskkonna säästmiseks, vaid ka tarbija või hoone omaniku kulude kokkuhoidmine lühemas ja pikemas perspektiivis.

Energiatõhusa ehituse valalst võis leida nii seadmeid, erinevaid lahendusi kui ka pakutavaid valmisprojekte. Suurt huvi tunti näiteks Mitsubishi päikese- ja valguspaneelide vastu, mille kasutamist toetab Kredex kuni 70% ulatuses.

Kohal olid ka Eesti tuntumad materjalitootjad oma uute toodetega, mis peaksid lihtsustama nii oma eramu rajamist kui ka renoveerimist.

Külastajate hulgas oli märgata külalisi ka naabermaadest. Samuti oli eksponentidena messile tulnud ettevõtteid naabermaadest.

Ehitusmess 2012
Foto: Raul Mee
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785