Puitmajatootjad osalevad maailmanäitusel

„Soovime Hollandis oma väljapanekuga toetada kuvandit Eestist kui puithoonete tootjamaast. Kuna alustasime möödunud aastal tegevust Saksa ja Hollandi turul, siis soovime näitusega sealkandis kõvemini kanda kinnitada,“ selgitas Nordic Houses OÜ juht Argo Saul.

„Energiahindade tõus ja keskkonna seisundi halvenemine on olnud vääramatu trend pikki aastaid,“ ütles AS Foreco Homes and Houses müügi- ja turundusjuht Rainer Melts. „Puitmajade ehitamine ja ökoloogiliste soojustusmaterjalide kasutamine on võimalus seda trendi muuta ning me tahame olla selles osalised,“ lisas Melts.

Koostöös Eesti Puitmajaliiduga osalevad Hollandis Venlos aprillist oktoobrini toimuval maailmanäitusel Floriade 2012 väljapanekus Eesti puitmajatootjatest Aru Grupp AS, Foreco Homes and Houses AS, Mountain Loghome OÜ, Nordic Houses OÜ, Palmako AS ja Palmatin OÜ. Lisaks osalevad Eesti puidusektorist MKC Uksed OÜ, Rait AS,  Bole OÜ ja Radis OÜ.

„Eesti osalemisega Floriade 2012 näitusel soovime maailmale tutvustada  Eesti puitmajasektorit, kust on ette näidata kõrge kvaliteet ja pikaajalised kogemused. Samuti saame seal tutvustada Eesti funktsionaalset ärikeskkonda ning meie põnevat puitarhitektuuri, aga ka Eestit kui atraktiivset ja mitmekesise loodusega reisisihtkohta,“ selgitas EASi ekspordidivisjoni direktor Allar Korjas.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed