2. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Puitmajatootjad osalevad maailmanäitusel

„Soovime Hollandis oma väljapanekuga toetada kuvandit Eestist kui puithoonete tootjamaast. Kuna alustasime möödunud aastal tegevust Saksa ja Hollandi turul, siis soovime näitusega sealkandis kõvemini kanda kinnitada,“ selgitas Nordic Houses OÜ juht Argo Saul.

„Energiahindade tõus ja keskkonna seisundi halvenemine on olnud vääramatu trend pikki aastaid,“ ütles AS Foreco Homes and Houses müügi- ja turundusjuht Rainer Melts. „Puitmajade ehitamine ja ökoloogiliste soojustusmaterjalide kasutamine on võimalus seda trendi muuta ning me tahame olla selles osalised,“ lisas Melts.

Koostöös Eesti Puitmajaliiduga osalevad Hollandis Venlos aprillist oktoobrini toimuval maailmanäitusel Floriade 2012 väljapanekus Eesti puitmajatootjatest Aru Grupp AS, Foreco Homes and Houses AS, Mountain Loghome OÜ, Nordic Houses OÜ, Palmako AS ja Palmatin OÜ. Lisaks osalevad Eesti puidusektorist MKC Uksed OÜ, Rait AS,  Bole OÜ ja Radis OÜ.„Eesti osalemisega Floriade 2012 näitusel soovime maailmale tutvustada  Eesti puitmajasektorit, kust on ette näidata kõrge kvaliteet ja pikaajalised kogemused. Samuti saame seal tutvustada Eesti funktsionaalset ärikeskkonda ning meie põnevat puitarhitektuuri, aga ka Eestit kui atraktiivset ja mitmekesise loodusega reisisihtkohta,“ selgitas EASi ekspordidivisjoni direktor Allar Korjas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785