28. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti puitmajatootjad olid Ecobuildi messil edukad

Eesti Puitmajaliit ja Eesti puitmajaklaster osales Londonis maailma juhtival keskkonna- ja energiasäästliku ehituse messil EcoBuild. Kolm päeva kestnud ekspositsioonil said Eesti puitmajatootjad mitmeid koostöökontakte nii Suurbritannias kui ka Mandri-Euroopa riikides.

Eesti Puitmajaliidu juhatuse esimehe ja messil osalenud Nordic Houses OÜ juhi Argo Sauli sõnul peegeldas Eesti puitmajasektori tugev esindatus maailma juhtival energiasäästliku ehituse messil Eesti puitmajatootjate rahvusvahelist võimekust. Sauli hinnangul iseloomustas eestlaste messistendi meeldiv õhkkond ning konstruktiivne, üksteist toetav koostöö.

„Kokkuvõttes jäi Nordic Houses OÜ messiga väga rahule.  Saime ligi 100 ettevõtte tegevuse vastu huvi tundvat kontakti, kes jagunevad eraklientideks ja võimalikeks koostöökontaktideks,“ märgib Saul.

Eesti Puitmajaliidu ja puitmajaklastri liikme AS-i Ritsu turundusinseneri Mari Loormani sõnul on veel raske öelda, kas kõik messil osalemise eesmärgid täitusid, sest alles nüüd on ees ootamas kontaktidega suur töö. „Tänu Ecobuildi messile oleme alustanud läbirääkimisi mitme atraktiivse esindajaga,“ märgib Loorman.

Eesti edumeelsetest puitmajatootjatest osales ühisstendil: Aru Grupp AS, EstNor OÜ, Nordic Houses OÜ, Palmatin OÜ, Ritsu AS,  Seve Ehituse AS.

Eesti organisatsioonidest oli ühisstendil lisaks Eesti Puitmajaliidu ja puitmajaklastri liikmetele esindatud ka Matek OÜ, Saros Est OÜ, T-Tammer OÜ, Z-Module OÜ  ja Viking Window AS.

Eestit esindas messil sarnaselt eelmisele aastale Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus riikliku ühisekspositsiooni näol 100 m2 suuruse ühisstendiga.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785