19. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Remmelkoor soovitab Eestil rohkem vastu rinda taguda

Kuigi Eesti siseselt tundub, et oleme oma eeskujulikust finantsseisust küllalt rääkinud ja peaminister kordab ainult samu näitajaid, siis väljasriikides tuleks seda teemat veelgi rohkem taguda, ütles Pro Kapital Grupi juhatuse liige Allan Remmelkoor.

Remmelkoor oli üks neist, kes koos Tallinna linnaga mõni nädal tagasi Cannes'is kinnisvaraprofessionaalide messil käis. Ta leidis, et sellistel üritustel on kohalolek oluline ja seejuures tuleb kommunikatsioonis rõhutada meie eeskujulikku finantskäitumist, sest see toob Eestisse ka omakorda raha.

"Tänased Eesti makromajandusnäitajad on teinud meist totaalse musterlapse. Eestil on juba Euroopas ja pisut ka kaugemal tegelikult täiesti fantastiline positsioon ja imago," rääkis Remmelkoor. "Ja ma julgen öelda, et täna ei pane veel Eesti seda piisavalt enda kasuks tööle."

"Selles mõttes on meil vajalik olla täna rahvusvahelisel areenil väljas oma sõnumiga. Me peame Eesti positiivset imagot maailmas n-ö taguma. See toob meile ka raha, investeeringuid ja jõuab välja ka lõpuks iga inimese rahakotini," lisas Remmelkoor.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785