17. veebruar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Betooniühingu uueks juhatuse esimeheks valiti Vaido Leosk

Endine ühingu juhatuse esimees Mati Laurson jätkab juhatuses.

Eesti Betooniühingu juhatus valis ühingu uueks esimeheks Vaido Leoski, AS E-Betoonelement juhatuse esimehe. Senine ühingu esimees Mati Laurson juhtis betooniühingut neli aastat, 2008-2012.

„Usun, et Eestis on igale väärikale betooniga seotud ettevõttele saanud auasjaks osaleda ühises töös valdkonna arendamises ja betooni, kui kodumaise ehitusmaterjali maine kasvatamises,“ ütles Eesti Betooniühingu juhatuse esimees Vaido Leosk. „Soovime kaasata ka ettevõtteid ning institutsioone, kes pole seni veel Betooniühinguga liitunud. Mida laialdasem on kandepind Betooniühingul, seda kindlamalt saab esindada ka liikmete ühiseid huvisid, “ lisas Leosk.

„Tänan senist juhatuse esimeest Mati Laursoni eduka juhtimise eest ja mul on heameel tema jätkamisest juhatuses, mis tagab juhtimise järjepidevuse jätkumise,“ sõnas Leosk.

Vaido Leosk on sündinud 22.04.1970.

Lõpetanud Tallinna 42. Keskkooli ja Tallinna Tehnikaülikooli tööstus- ja tsiviilehituse erialal.Vaido Leosk on Eesti suurima betoonelementide tootja AS E-Betoonelement juhatuse esimees.Leosk on Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu juhatuse liige ning kuulub korporatsioon Rotalia vilistlaskokku. Eesti Betooniühing (asut. 2004) on betooni, kui kodumaise ehitusmaterjali kasutamist edendav ühing, kuhu kuulub 47 ettevõtet, organisatsiooni ja eraisikut.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785