13. veebruar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Technopolis Ülemiste kasvab 2013. aasta lõpuks poole võrra

Technopolis Ülemiste AS laenab Swedbankilt 15 miljonit eurot, millega rahastatava hoone rajamisega kasvab linnak poole suuremaks.

Lõõtsa 8 kolmiktorni ehitus käib täie hooga ning 2013. aasta lõpul valmivas hoones on kokku ca 24 000 m² uut büroopinda. Kolmiktorni valmimine toob kaasa Ülemiste City kasvu 50% võrra.

Technopolis Ülemiste juhatuse esimehe Gert Jostovi sõnul on lähiaastatel linnaku arendamisse plaanis investeerida üle 30 miljoni euro. „Paralleelselt uute majade ehitamisega laiendame ja täiustame Technopolis Ülemiste teenusteportfelli ning üheskoos linna ja partneritega käib töö infrastruktuuri kaasajastamiseks,“ ütles Jostov. „Hea koostöö Swedbankiga annab meile võimaluse arenduskavaga plaani kohaselt edasi liikuda,“ lisas Technopolis Ülemiste juhatuse esimees.

„Technopolis Ülemiste poolt arendatavate majade kaetus rendilepingutega on fakt, mis tõestab, et bürookinnisvara turul hindavad kliendid kaasaegseid ja energiatõhusaid lahendusi. Meil on hea meel, et saame Technopolis Ülemiste arengule oma panuse anda,“ ütles Swedbanki kinnisvarasektori juht Ero Viik.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785